SportsFit fysioterapia ja kuntoilu Santa Monica, CA Uncategorized Nevada Athletic Commission minimoi Diazin rangaistus; Viive Silva kuulee uudelleen helmikuuhun

Nevada Athletic Commission minimoi Diazin rangaistus; Viive Silva kuulee uudelleen helmikuuhun

lisäpäivitys 12. tammikuuta 2016-Diaz ja Atletico Mineiro Paita NAC saavuttivat sovintoratkaisun, joka hyväksyttiin yksimielisesti kuulemistilaisuudessa. Hänen suspensio minimoitiin 5 vuodesta 18 kuukauteen. Hänen sakko minimoitiin 166 462 dollarista 100 000 dollariin. Diaz käskettiin toimittamaan NAC: n kolme puhtaan virtsan testitulosta ennen Nevadassa seuraavaa kilpailua. Jos Nevada ei tule olemaan hänen seuraavan ottelunsa paikka, tätä viimeistä vaatimusta ei tarvitse noudattaa.

Tässä on täydellinen kopio Diaz/NAC: n sovintoratkaisusta (H/T Steve Marrocco) – Nick Diaz NAC -sopimus. Kriittiset kohdat ovat seuraavat

– Suspensio minimoi 5 vuodesta 18 kuukauteen

– Hieno minimoitu 166–100 000 dollariin

– Diazin on annettava NAC 3: n puhtaat virtsan testit ennen kuin ne vapauttavat hänet. Nämä testaavat aineita, jotka on kielletty kilpailusta ja kilpailusta (ts. Marihuana)

– Jos Diaz taistelee Jurisdiitctionissa Nevadan ulkopuolella, hänen ei tarvitse noudattaa virtsan testivaatimusta

– Kummankin puolen on omat juridiset palkkionsa

– Sakko maksetaan joulukuuhun 2016 mennessä

– Jos Diaz rikkoo sopimusta, se palaa alkuperäiseen rangaistukseen

– Diaz luopuu ihanteellisesta nostamiseksi / hakeakseen NAC: n aikaisempien toimien oikeudellista tarkastelua

PÄIVITYS 12. tammikuuta 2016-Nevada Athletic Commission on siirtänyt Wanderlei Silvan uudelleen kuulemisen, jälleen kerran helmikuuhun. Tämä tehtiin Silvan neuvonantajan vahvoista vastalauseista, että viivästykset loukkaavat hänen asianmukaista prosessin oikeuksiaan. Komissaari Marnell selitti, että lisäviive johtuu siitä, että hän ei ole mukava ilmeisesti sovittuun vetoomukseen.

____________________________________

Tämän viikon Nevada Athletic Commission -kokouksen suosituimmat esityslistat ovat Wanderlei Silva ja Nick Diaz.

Nevadan osavaltion urheilukomission huumetesterin elinaikanaan, joka oli käynnissä “mielivaltaisena ja omituisena” Wanderlei Silvan harjoitteluun, on huipulla, jos NAC: n esityslista tällä viikolla.

Kuulemistilaisuudessa ei keskitytä siihen, oliko NAC: lla valtuudet pyytää Silvan kilpailun ulkopuolista testiä (joka oli luvattomana tuolloin), vaan keskittyy pelkästään siihen, mikä on oikeudenmukainen rangaistus tällaisesta rikkomuksesta. Ilmeisesti on meneillään lisää vetoomusta siitä, nauttivatko NSAC: n lainkäyttövallassa kysyä testiä ensinnäkin, mutta olettaen, että he tekivät, NAC asettaa sävyn rangaistuksille, joita voidaan odottaa testin välttämiseksi.

Huomaa NAC: n ehdottama “kovat doping” -rangaistukset (jotka eivät olleet voimassa Silvan testien Fluminense Paita välttämishetkellä) vaativat 48 kuukauden kiellon ensimmäistä kertaa testien välttämisen rikkomiseen.

Diaz puolestaan on ilmeisesti tehnyt sopimuksen NAC: n kanssa ja joutuu jonkin verran kantaa, jossa hänen viiden vuoden kiellonsa minimoituu ja Diaz on vastineeksi hyväksyvä uusi rangaistus vastineeksi oikeuksien luopumisesta oikeudellisesta tarkistuksesta, jossa kuluva 5 vuoden kielto saa todennäköisesti samanlaisia oikeudellisia kommentteja kuin Silvan elinikäinen kielto.

Päivitän tämän viestin, kun NAC ilmoittaa uusista rangaistuksistaan näille taistelijoille.

Jaa US Sassuolo Paita tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Full Nate Diaz, Jon Jones ja Brock Lesnar Soutionsopimukset 17. joulukuuta 2016
Nate Diazin laillinen strategia? Pelaa hienosti Nacoctoberin kanssa 13, 2016 2 kommentin kanssa
Tervetuloa varapuheenjohtajat – raittiinen katsaus Nick Diaz Sagasept 15. syyskuuta 2015 “Nevada Combat Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *