SportsFit fysioterapia ja kuntoilu Santa Monica, CA Sports And Fitness Urheilulakiprofessori Jeffrey Levine saa palkintoja urheilu- ja virkistyslakiyhdistykseltä

Urheilulakiprofessori Jeffrey Levine saa palkintoja urheilu- ja virkistyslakiyhdistykseltä

Drexelin yliopiston urheilun johtamisen lääketieteellisen professori Jeffrey Levine sai useita palkintoja tunnustuksena johtajuudestaan, palvelustaan ja sitoutumisestaan tutkimukseen urheilu- ja virkistyslakiyhdistyksen vuotuisessa Konferenssi, joka pidettiin 4.-7. Maaliskuuta Louisvillessä, Kentucky.

Jeffrey Levine ja John J. Miller

Levine on ollut SRLA: n jäsen, koska 2014 on esittänyt säännöllisesti yhteistyötutkimusta muiden SRLA: n jäsenten kanssa viimeisen kuuden vuoden aikana. SRLA: n mukaan vuoden 2020 Lori K. Miller Young Professional Award -palkinnon vastaanottaminen heijastaa Levine -asemaa ”yksilöksi, joka osoittaa sitoutumisen urheilun ja virkistyksen oikeudellisten näkökohtien tutkimukseen ja ohjeeseen; Palvelu kentälle ja SRLA: lle; ja Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita tulevaisuuden kasvu ja huippuosaaminen samoilla alueilla. ”

”Tämä on yhdistys, joka on täynnä kollegoja, joita kunnioitan suuresti. Tietäen kuka on saanut tämän palkinnon aiemmin, se oli melko kunnia vain harkita, ja on hämmästyttävää voittaa ”, Levine sanoo.

Levine sai konferenssissa kaksi ylimääräistä kunnianosoitusta: hänet nimitettiin SRLA: n tutkijaksi, joka ”tunnustaa tutkijat kunnioittamalla heidän saavutuksiaan urheilun ja virkistysapurahan oikeudellisissa näkökohdissa”, ja hänet valittiin myös SRLA: n johtokunnan kunniaksi kunniaksi kunniaksi kunniaksi kunnioituksena. ja palkintokomitean puheenjohtaja.

“Olen innoissani auttaakseni kartoittamaan tämän organisaation kurssin asemani kautta johtokunnassa”, hän sanoo.

Levine -tutkimusohjelma keskittyy urheilun hallinto- ja poliittisiin kysymyksiin. Levine esitteli tätä tutkimusohjelmaa ja osoitti sitoutumistaan Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita urheilu- ja virkistyslain tieteelliseen tutkimukseen, ja esitteli kolmen viimeaikaisen yhteistyön tuloksia, joista kaksi keskittyi korkeakouluurheiluun: tutkittava tutkimus, jossa tutkitaan yliopiston yleisurheiluosaston politiikkaa, joka kattaa opiskelija-urheilun biometriset tiedot , ja toinen analysointi urheiluosaston tekniikoista ja menettelytapoja pelikentän hyökkäysten torjumiseksi.

Hän esitteli myös Philadelphian julkisten virkistysresurssien omaisuuden hyödyntämistutkimuksen, joka suoritti Temple Universityn urheilu-, matkailu- ja vieraanvaraisuuden hallinnan koulun apulaisprofessorin Gareth J. Jonesin kanssa ja Andy Viren, Philadelphian suorituskykypäällikkö Andy Viren Puistot ja virkistys.

Levine ja hänen yhteistyökumppaninsa analysoivat Parks & Recreation (PPR) -sivustoilla pidettävien yksityisten tapahtumien lupapyyntöjä sekä koko kaupungin PPR -sivustoilla saatavilla olevia ohjelmointitilastoja, jotka olivat sitten kartan yli kyseisiä sivustoja ympäröivät väestötiedot.

“Tämän tutkimuksen suorittamisen tavoitteena on nyt kehittää politiikkoja, jotka maksimoivat resurssin, jota PPR tarjoaa ylläpitäen tasapuolista käyttöä, mikä on PPR: n toimeksianto”, Levine sanoo.

Levine oli jatko -opiskelija Louisvillen yliopistossa vuosina 2014-2016, ja SRLA -konferenssi merkitsi ensimmäistä vierailua Louisvilleen, koska hän puolusti väitöskirjaa vuonna 2018.

“Oli hienoa tulla takaisin ja Boca Juniors Paita palauttaa nämä suhteet uudelleen.” Hän sanoi ja huomautti, että molemmat hänen väitöskirjansa neuvonantajat osallistuivat seremoniaan, jossa hän sai nuorten ammattilaisten palkinnon

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *