SportsFit fysioterapia ja kuntoilu Santa Monica, CA Sports And Fitness 6 ruokaa, jotka vältetään, jos olet sairas

6 ruokaa, jotka vältetään, jos olet sairas

, Club Tijuana Paita kirjoittanut Matt Weik

Kun olet sairas ja juoksut alas, sinulla ei yleensä ole paljon ruokahalua. Pysyminen hydratoituneena sairaana on ensiarvoisen tärkeää, joissakin vaiheessa päivän aikana sinun on otettava jonkinlainen ravitsemus. Syömäsi ruoka voi kuitenkin saada sinut tuntemaan olosi vielä pahemmaksi, jos et ole varovainen valintasi suhteen. Alla on joitain ruokia, joista sinun tulee pysyä poissa, jos tunnet olosi säällä.

1. Sokeri
Kun olet sairas, kehosi taistelee bakteereista. Valkosolujen tehtävänä on etsiä ja tappaa se bakteerit, jotka saavat sinut sairas. Kun kulutat sokeria sairaan ollessa, se estää valkosolujen kykyä tehdä työnsä ja tappaa bakteerit. Tämä tiputtaa immuunijärjestelmäsi muutamasta tappiosta, mitä haluat välttää, kun haluat tuntea olonsa paremmaksi ja toipua sairaudesta.

Toinen negatiivinen sokerien kuluttamiselle (hienostuneille) sairaana on, että se voi aiheuttaa ongelmia maha -suolikanavan sisällä ja antaa sinun juoksua kylpyhuoneeseen ajojen kanssa. Ripuli voi aiheuttaa sinut kuivuneeksi, mitä haluat välttää, kun olet sairas. Et jo tunne hyvin, ja kuivuminen, jos siitä tulee vakavaa Pysy hydratoituneena ja vältä sokereita.

2. Alkoholi/kahvi/sooda
Sen sijaan, että luodaan erilaisia osioita jokaiselle näistä, on parasta yhdistää ne kaikki yhteen. Kaikilla näillä on yksi yhteinen asia, joka voi tapahtua, kun olet sairas – ne voivat aiheuttaa kuivumista.

Alkoholi lyö sinua erittäin kovalla ja erittäin nopealla, koska järjestelmässäsi ei ole ruokaa, samoin kuin jonkin vähäisen kuivumisen mahdollisuuden sairauden vuoksi. Tämä voi aiheuttaa ripulia, koska alkoholi nopeuttaa ruuansulatusta. Jotain, josta haluat pysyä poissa. Puhumattakaan humalassa oleminen ei todennäköisesti ole hauskin asia ympärilläsi oleville.

Kun olet sairas ja neste on tulossa sinusta kummastakin päästä, kuivuminen voi koputtaa sinut takapuolelle. Kahvin ottaminen voi pahentaa tilannetta kuivumalla sinua edelleen. Kahvi on myös lievä diureetikko, ja siksi viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on juoda vielä enemmän nesteitä virtsaamisen vuoksi. Kahvissa löydetty kofeiini on stimulantti ja nopeuttaa myös ruuansulatuskanavaa aiheuttaen lisää löysät jakkarat. Vältä kahvia sairaana.

Soda on jotain, jota en suosittelisi juomista, vaikka olisit terve, mutta etenkin kun olet sairas. Kuten yllä oleva sokeriosa, sooda tukahduttaa immuunijärjestelmän, joka ei anna keholle taistella bakteereista. Löydät myös, että se ei myöskään sovi maha -suolikanavan kanssa, kun menet kylpyhuoneeseen useammin. Ruokavalion soodaa tulisi myös välttää. Niissä olevat keinotekoiset makeutusaineet voivat aiheuttaa maha -suolikanavan ongelmia ja lähettää sinut kylpyhuoneeseen. Kiinnitä kirkkaisiin nesteisiin, kuten veteen tai mihin tahansa kosteuttaviin juomiin, kuten kookosveteen.

3. Rasvaiset ruuat
Vatsasi ei jo tunne liian loistavaa ja viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on pahentaa sitä. Koska rasvaiset ruuat kulkevat pidempään ruuansulatuskanavan läpi, tämä voi jättää sinulle jonkin verran happoa refluksin tai jopa pahoinvointiasi pahoin. Kun rasvainen ruoka muuttuu edelleen etelään, ne voivat myös aiheuttaa suolistot supistumaan (peristaltiks), mikä voi aiheuttaa ripulia tai tehdä nykyisestä tilanteestasi ripulin kanssa vielä pahempaa. Pidä kiinni melko vaaleasta ruuasta, jos sinulla on vatsaongelmia.

4. Oranssi mehu
Olemme kaikki kuulleet, että kun olet sairas, sinun pitäisi lisätä C -vitamiinia vastaan – hyvin, ei appelsiinimehulla, jos sinulla on kurkkukipu tai yskä. Sitruunahaposta johtuva appelsiinimehussa löydetty happamuus pahentaa Manchester United Paita kurkkukipuasi ärsyttämällä vuorausta. Ei ole mitään pahempaa kuin kipeä ja tulehtunut kurkku. Se saa sinut haluamaan syödä tai juoda mitään, mikä on välttämätöntä paranemisen auttamiseksi.

5. Maito
Jos olet tukkoinen ja ruuhkainen, olet enemmän kuin todennäköisesti yskäntä flegm. Valitettavasti maito voi luoda paksumman flegman, mikä tekee asioista entistä pahempaa, jos River Plate Paita et voi tuoda sitä esiin ja poistaa sitä järjestelmästäsi. Tästä syystä on parasta pitää maidossa, kunnes tunnet olosi paremmaksi. Jos kuolet ehdottomasti maitoa, suosittelen vain pientä vähän nähdäksesi kuinka reagoit siihen ja miten se vaikuttaa flegmiin.

6. Karkea kuvioidut ruuat
Kun kurkku on kipeä ja ärtynyt, viimeinen haluamasi asia on jotain, joka voi raaputtaa sitä, mikä saa sinut tuntemaan olosi vielä kurjaksi. Mitä enemmän ärsytät kurkkuasi, sitä kauemmin sen paraneminen vie. Paahtoleipää, rapeita välipaloja, perunalastuja, prezels, granola, keksejä ja vastaavia esineitä tulisi välttää, kunnes tunnet olosi paremmaksi. Näiden ruokien syöminen, kun kurkku on ärtynyt, tuntuu siltä, että nielet hiekkapaperia – ei hauska kokemus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *