SportsFit fysioterapia ja kuntoilu Santa Monica, CA Sports And Fitness BUM to kauneus: Matt Weikin Instafame -petosten

BUM to kauneus: Matt Weikin Instafame -petosten

kustannuksetK Kuvia. Itse asiassa puolet koosta paksummalla vatsalla sekä siipikarjan jaloilla. Tätä esiintyy vain täsmälleen sama yksityinen, joka ampui videon YouTubelle yrittäen toimia vahvoina ja repi hänen PEC: Etelä-Korean Jalkapallomaajoukkue Paita nsä kuvaamisen aikana (ja myöhemmin julkaisi sen YouTubessa – GOOTTA -videoiden ansaitseminen).

Puhutaanpa vain yhden sekunnin ajan todellisista freakeista ja uskomattomista fysiikoista, joita on olemassa YouTubessa. YouTube -kanavat ovat erinomainen menetelmä pyrkivien mallien löytämiseen sekä sitä seurataan. Se on heidän oma bittiympäristö, josta he voivat saada tietonsa sekä tuotemerkin (henkilökohtainen imago) mahdollisesti miljoonien silmämunien edessä. Tämä voi avata paljon ovia heille ja viedä ne keneltäkään keneltä tahansa, jos ihanteelliset ihmiset huomaavat. Sekä tässä on siellä, missä kaupallistaminen tulee peliin.

Kaupallistaminen
Sosiaalisen verkoston ja YouTuben kanssa ihmiset voivat ansaita ansaitsemaan tuotemerkinsä ja kuvansa. Laittamalla itsensä sinne, he voivat nyt maksua esiintymisistä, sosiaalisen verkoston tuotteiden/tuotemerkkien maksuista, käyttää videoissaan mainoksia ansaita rahaa ja tarjota melkein mitä tahansa auringon alla olettaen, että se vastaa heidän katsojansa tarpeita. Ongelma alkaa kehittyä, kun nämä henkilöt ovat paljon huolestuneempia ansaita rahaa sen sijaan, että auttavat ja kouluttavat ihmisiä. Saatat todeta, että he ovat tietyssä mielessä “loppuunmyytyjä”.

Olemme kaikki nähneet YouTube -videot, joissa hahmo toteaa ”Tämä video antaa sinulle…” tai “Tätä videota sponsoroi…” ja aivan ensimmäisen videon jälkeen, jonka uskot olevan hienoa, että joku RB Leipzig Paita sponsoroi heidän videoaan. Ajattelet tuotetta, jota he mainostivat, koska uskot hahmoon joku luotettava. Sitten heidän seuraavassa videossaan näet heidän puhuvan eri sponsorista tai tuotteesta sekä siitä, että voit ostaa kuvauksessa löydettyä linkkiä, blah blah blah. Nyt alat huolehtia heidän motiiveistaan. Tämä jatkuu, samoin kuin jokainen video näyttää uuden asian, jonka he haluavat sinun ostavan tai tarkastavan heidän kuvauksensa avulla. Saan sen, se on heille palvelu sekä ansaitsemaan rahaa. On kuitenkin hienoa linjaa, jota ihmiset vaativat kävellä, kun he yrittävät ymmärtää vaikuttajana, joka asettaa akateemisen sisällön, samoin kuin vaikuttajat, jotka vain täyttävät taskut ja eivät välitä siitä, mikä tuote on niin kauan kuin he lyövät palkkapäivää puhumalla jostakin.

Väärennetty se, kunnes teet sen tai väärentät sitä, kunnes sinut rikkoudut?
Suurin osa edellä huomauttamisesta on varma menetelmä saadaksesi itsesi kutsumaan ihmiset, jotka ymmärtävät paljon enemmän aiheesta tai markkinoista kuin sinä. Jos noudatat heidän jalanjälkiä, mahdollisuudet päädessäsi olla markkinoidesi naurahtaminen on erittäin todennäköistä. Monet ihmiset sanovat vain väärentämään sitä, kunnes teet sen, mutta se vie sinut vain niin pitkälle, ellet tuo todellista arvoa jonkun elämään.

Toisaalta monet ihmiset lopulta väärentävät sitä, kunnes he rikkoutuvat. He käyttäytyvät kuin ymmärtävät, mitä he tekevät tai puhuvat jälleen, kunnes joku soittaa heille siihen. Katso esimerkiksi yllä olevia tilanteita. Photoshopping, digitaalinen muokkaaminen jne. Ovat varmoja menetelmiä kadottaa seuraajien kunnioitus. Monet ihmisistä, jotka vain noudattavat jonkun kuviensa asettamia T & A -ohjelmia, eivät ole ihmisiä, jotka tuovat todellista arvoa sivulleen tai sosiaalisille kanaville. Nämä ihmiset eivät koskaan ole sinun asiakkaitasi. Tai ihmiset, jotka riippuvat sinusta riittävästi kuuntelemaan neuvoja. He haluavat vain nähdä T & A: n, tavallisen ja yksinkertaisen.

Tee se ihanteellinen menetelmä alusta alkaen ja se huomaa
Henkilökohtaisesti kunnioitan ihmisiä, jotka eivät tee mainoksia YouTubessa ansaitakseen. Se osoittaa, että he eivät tee sitä rahan puolesta. He tekevät sen auttaakseen ihmisiä. Samoin useita kertoja nämä Instafame -hahmot haluavat vain valokeilaan itselleen. He eivät ole taustalla olevia ihmisiä, jotka tekevät asioita muuttaakseen maailmaa ja korjaamaan ihmisten ongelmia, jotta he voivat verkossa pidemmän, terveellisemmän elämän saamatta minkäänlaista todellista tunnustusta. Etkö ole omaa sarviani, mutta tämä olen minä. Kuinka monet ihmiset saavat kaiken ekstaattisen, kun he kuulevat nimen “Matt Weik?” Kyseen kysytään ketään. Hei, en edes usko, että toinen puoli tulee ekstaattiseksi, kun hän kuulee nimeni. Yksi asia, joka jää huomaamatta, ovat kuitenkin sähköpostit ja viestit, jotka sain tekemäni, ovat muuttaneet heidän elämäänsä. En ole tässä maineessa. Itse asiassa en halua olla kuuluisa. Haluan olla henkilö, joka kävelee kadulla ilman yksilöä uskoa kahdesti. Kukaan ei pidä mielessä kirjoittajia. Yleensä ihmiset katsovat materiaalikappaleen otsikkoa ja valitsevat sieltä, haluavatko he tarkistaa sen vai eivät. samoin kuin jos he tarkistaisivat sen, monet astuvat eteenpäin Villarreal CF Paita lukemisen jälkeen sekä koskaanKatso, kuka jopa sävelsi sen. Sen lisäksi, että olen kunnossa pitäen sitä niin kauan kuin he ottivat jotain pois postista, joka voi auttaa heitä jonkin verran menetelmää elämässään. Jos he katsovat nimeäni ja selaavat paljon enemmän sisältöä, vielä parempi.

Saan tuntea kaikki asiat, joita nämä Instafame -hahmot tuntevat, vain saan tehdä sen jakamatta sitä maailmalle. En vaadi rintaani ja tuntea oloni hyväksi siitä, että sain lukemattomia tykkäyksiä jotain, jonka julkaisin sosiaalisessa verkostossa tai sain lukemattomia seuraajia. Tavoitteenani on muuttaa elämää. En välitä “katso mitä tein”, jota niin monet ihmiset pyrkivät elämässä. Vaikuttaa siltä, että he vaativat tuntea olevansa tärkeitä tai jännittäviä ihmisiä sen sijaan, että tekisivät jotain itsensä toteuttamiseksi. Se on mitä sinun on tehtävä. Älä tee asioita maineesta. Maine on hetkellinen, samoin kuin sinut pian unohdetaan, koska joku muu tulee mukaan ja ota valokeilasi. Joku Photoshop -kuvia on paljon parempi kuin sinä. Joku on hauskempi kuin sinä viesteissäsi. Joku muu löytää paljon paremman valaistuksen suihkuhuoneestaan esittelemään tavaroitaan. Sitten kadotat, ikään kuin et koskaan olisi olemassa. Uuden rutiinin lisäksi ottaa haltuunsa sen, mitä uskot olevan valtakuntasi. Tee asiat ihanteellisella menetelmällä niin kuin saat siitä paljon enemmän kuin ikinä olette tekemättä sitä, mitä sosiaalinen verkosto uskoo sinuun. Kun sinulla on kyky paljon parempaan jonkun elämään, pitkäaikainen arvo on paljon enemmän kuin viiden minuutin mainetta, jonka saat fysiikan sosiaalisesta verkostosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *