SportsFit fysioterapia ja kuntoilu Santa Monica, CA Sports And Fitness > Urheilijan veren passin nykyiset markkerit eivät pysty lippumaan mikrodatoitettu EPO Doping.

> Urheilijan veren passin nykyiset markkerit eivät pysty lippumaan mikrodatoitettu EPO Doping.

> Maailman anti-Doping-viraston (WADA) urheilijan biologisen passin (ABP) käyttöönotto on tarkoitettu varustamaan anti-doping-organisaatioita, joilla on vankka puitteet, joissa harjoittaa dopingin vastaisia ​​suuntaviivoja ja tukea Älykäs, kohdennettu testaus urheilijoiden (WADA 2009). Tämän tekniikan fysiologinen perusta on se, että biologiset muuttujat, jotka tyypillisesti ylläpidetään homeostaasissa, häiritsevät urheilijoiden dooppeja. Urheilijan tulosten pituussuuntainen arviointi on kyse siitä syytä tunnistaa epänormaalit muutokset, jotka aiheutuvat dopingin aiheuttamasta dopingista normaalin biologisen vaihtelun taustalla. Komea tietävyyttä ammattimaisissa kestävyysurheilijoissa kohdistuneesta normaalista biologisesta vaihtelusta on aiemmin kuvattu muutamia tieteellisiä tutkimuksia. Pyöräilijöille (kansainvälinen pyöräilyliitto tai UCI, oli ensimmäinen, joka muodollisesti toteuttaa passien lähestymistapa) hemoglobiinipitoisuus ([HB]) on osoitettu olevan marginaalisesti vähentynyt (1,3 g / dl) kilpailukeskauden aikana, kun taas harjoittelun aiheuttama hypervolemia on osoitettu vähentävän HB-arvoja 11,5 prosentilla matkalla DE FRANCE (Morkeberg et al. 2009). Urheilijoiden on raportoitu ruiskuttamaan usein “mikrododot” rekombinantti-ihmisen erytropoietiinin [Rhepo] hankkimisesta vähentää RHEPO: n pysyvyyttä järjestelmässään ja vähentää tavanomaisten anti-Doping Controlsin (Ashenden et al. 2006). Tästä syystä WADA on kehittänyt tietyn ohjelmiston, jolla arvioidaan pituussuuntaisia ​​tietoja ABP: ltä ostamaan urheilijoita huijaamalla laittomia aineita, kuten Rhepo.a paljon epäilyksiä, on jo esittänyt ohjelmiston herkkyys. Paljon epäilyksiä on nyt selvä. Hiljattain Ashenden et al. (2011) Asettaa nyt suuria epäilyksiä tästä ohjelmiston kyvystä löytää huijareita. As Asenden ja kollegat injektoivat 10 terveellistä aiheita mikrotiedosto-ohjelmalla ja seuraat veren arvoja ABP-ohjelmiston avulla. Niiden tavoitteena oli arvioida, onko ohjelmisto lipti kohteen veren tulokseen epänormaaliksi Rhepo Microdoose -ohjelman keskellä. TEN-aineita annettiin kahdesti viikoittain laskimonsisäisesti RHEPO: sta jopa 12 viikon ajan. Hoito-ohjelma herätti 10%: n kasvua kokonaishemoglobiinimassa, joka vastaa noin kaksi pussia uudelleen infuusiota verta. Passport-ohjelmisto ei liity mitään aiheita epäilyttäviksi dopingiksi, kun he saivat Rhepo.Tämää osoittaa, kuinka suuri asia on ja tarvetta tehdä paljon laajamittaisia ​​tutkimuksia ABP-ohjelmiston havaitsemisalgoritmien parantamiseksi ja siitä tulee tehokas työkalu Tunnistaa huijaukset. Muista myös muiden havaitsemistekniikoiden tutkimuksia pitäisi hakea.

Jaa tämä:
Linkediini
Viserrys
Pinterest
Whatsapp
Sähköposti
Tulosta
Facebook
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

2011 WADA Kielletty luettelo on nyt onLinecember 8, 2010An “Biochemistry”
Jää ja kylmä vesi vastuksen harjoituksen jälkeen: Oletko varma, että se on hyvä idea? Huhtikuu 20, 2008An “elvytysstrategiat”
Jää ja kylmä vesi vastuksen harjoituksen jälkeen: Oletko varma, että se on hyvä idea? Huhtikuu 20, 2008An “elvytysstrategiat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *