Pienet teekupit

Tänä aamuna käytin söpöä pientä teekuppia mehua varten. Rakastan pienempien ruokien käyttöä annoksen hallinnan auttamiseksi (ja tietysti se ei haittaa, jos ne ovat söpöjä!). Nämä teekupit ovat peräisin asetetusta Nina osti minut morsiamen suihkuun ja rakastan niitä.

Ajattelen niitä erittäin pieninä teekuppina, enkä todellakaan tunne syyllisyyttä täyttöpakkauksiin. No, tämä voi voittaa pienempien ruokien käytön tarkoituksen! Tänään mittasin kuinka paljon neste todella sopii kuppiin. Reunaan se on yksi kuppi. Tämä tarkoittaa, että voisin helposti juoda 2 kupillista OJ: tä ajatellen juonut pikkutyttökokoisia annoksia. Huomioitu.
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 6
Maratonin koulutuspäivä 6. Blogin päivitys.

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 19 sekuntia

Seuraava
4 minuutin alavartaloharjoittelu juoksijoille
04:49

Elää
00:00
08:21
01:19

Kysymys: Tiedätkö kuinka paljon lasit/kupit pitävät?

Ben ja kävelimme tänä aamuna. Se oli upea, mutta kaikki puut näyttävät hieman traagisilta ilman lehtiä.

Olen halunnut munavoileipää jonkin aikaa ja viimeinkin minulla on aika tehdä se tänään. Keitin joitain sieniä ja pinaattia ja lisäsin sitten munan lyöjät ja ylitti sen cheddar -juustolla. Olen melko pettynyt siihen, että juusto eksyi sekoitukseen, koska halusin todella maistaa sen! Mutta se oli silti Dee-Lish? Hyvää sunnuntaia! Olen poissa suorittamaan asioita, ja suoritan asioita, tarkoitan Dunkin Donuts -kahvia?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *