SportsFit fysioterapia ja kuntoilu Santa Monica, CA Sports And Fitness Kanadan korkein oikeus sanoo, että doping = urheilun rikospetokset

Kanadan korkein oikeus sanoo, että doping = urheilun rikospetokset

päivitys 18. joulukuuta – tänään Valencia Paita Kanadan korkein oikeus julkaisi täydelliset syyt tuomioon. Linkki näihin löytyy täältä.

______________________________________

Olen aiemmin ehdottanut, että PED -käyttö voi merkitä petoksia taisteluurheilun maailmassa ja huijaava urheilija voidaan paljastaa paitsi sääntelyvaikutuksiin, myös Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita myös rikollisiin ja siviili Club Tijuana Paita -vaikutuksiin.

Nykyään Kanadan korkein oikeus vapautti tuomion syyt tekemällä tästä paljon enemmän kuin pelkkä ehdotus. Lyhyesti sanottuna tuomioistuin tuki päätöstä, jonka mukaan urheilun doping on epäilemättä rikospetoksia.

Tämän päivän tapaus (R. v. Riesberry) koski Ontarion hovioikeuden päätöstä hevosurheilussa. Ontarion tuomioistuimet tuomitsivat vastaajan totesivat, että doping -hevoset pettävät vedonlyöntiä. Kanadan korkein oikeus hylkäsi yksimielisesti valituksen, jolla Ontarion perustelee maan lain. Lyhyesti sanottuna RCOURT lisäsi seuraavat syyt, joissa se liittyy seoksen petoksiin urheilun maailmassa –

… Jos yritetään (onnistunut tai ei) vaikuttaa kilpailun lopputulokseen käyttämällä kiellettyjä suorituskykyä parantavia aineita, niin merkittävä sääntelyjärjestelmän rikkominen asettaa välttämättä vedonlyöntiä vaarassa, että heillä ei ole vedonlyöntiä. Itse asiassa, kuten oikeudenkäynnin tuomari totesi, injektion tarkoituksena oli luoda “epäoikeudenmukainen etu” vastaajan hevoselle. On selvää, että hevosta, joka on injektoitu suorituskykyä parantaviin lääkkeisiin Itse asiassa se näyttää olevan ainakin osa kielen syystä. [4]

[22] Lisäksi, kuten Drabinskyssa, jos sääntelyjärjestelmän aiheuttamatta jättämistä ei ole paljastanut, ei ole vastausta sanoa, että vedonlyöjät ovat saattaneet luottaa muihin piirteisiin vedonlyönnin tekemisessä. Vedonlyöjillä oli oikeus olettaa sääntelyjärjestelmän noudattamista punnitsemalla näitä muita näkökohtia ja liittyvän lopulliseen päätökseen. Sääntelyjärjestelmän noudattamatta jättäminen tavalla, joka vaikuttaa rodun lopputulokseen, asettaa välttämättä vedonlyöjien taloudelliset edut vaaraan. Vedonlyöjiltä riistettiin tietoa kilpailusta, jonka heillä oli oikeus tietää; Heiltä puuttui myös vilpitön kilpailu sääntöjen mukaisesti. Näissä olosuhteissa oikeudenkäynnin tuomari teki virheen laissa, koska hän ei ottanut huomioon sääntelyjärjestelmää puutteellisuuskysymyksen riskin pohtimisessa.

[23] Lisäksi olemme samaa mieltä kruunun kanssa siitä, että oikeudenkäynnin tuomarin riippuvuus Vézinasta, supra sijoitettiin väärin. Vézinassa Montrealin keskuspankki oli pelkkä kanava joukkovelkakirjalainoille, jotka jätettiin Kanadan keskuspankkille, eikä hänellä ollut omaa rahaa vaarassa. Täällä vedonlyöjillä oli vedonlyönti vaarassa. Vézinan oikeusanalyysi ei ole sovellettavissa tähän tapaukseen.

. Lakivirheet, hän olisi päättänyt, että puutteen riski on vakiintunut.

[25] Mielestämme jokainen oikeudenkäynnin tuomarin tekemistä virheistä olisi voinut vaikuttaa hänen päätökseen petoksista ja yrittäneet petoksia. Tuloksena päättelemme, että oikeudenkäynnin tuomari teki virheen virheellisesti vastaajan vapauttamisessa petoksista ja yritti petoksia ja sallimme valituksen tuomitsemista.

Oppitunti? Jos huijaat taisteluurheilussa dopingilla, voittamalla tai häviämällä, saatat joutua huomattavasti suurempia rangaistuksia, jotka urheilukomission myöntäjät ovat antaneet.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Kanadan korkein oikeus – Urheilun doping on rikospetoksia uhkapeleihin 18. joulukuuta 2015 “Doping”
Mitä seksillä, kondomilla, pedillä ja sekoitetuilla taistelulajeilla on yhteistä? 7. maaliskuuta 2014 “Doping”
Onko laittoman PED -käytön paljastamatta jättäminen MMA: ssa 8. maaliskuuta 2013in “Doping”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *