SportsFit fysioterapia ja kuntoilu Santa Monica, CA Sports And Fitness Lakimiehen sähköposti-Zuffa sai ylpeyden “sulkemaan palvelun ja hankkimaan UFC: n taistelijoita”

Lakimiehen sähköposti-Zuffa sai ylpeyden “sulkemaan palvelun ja hankkimaan UFC: n taistelijoita”

tällä viikolla UFC: n emoyhtiö Zuffa, joka on syvällä kilpailun vastaisen oikeudenkäynnin tuella, oli Ostettu paljastamaan asianajajan sähköpostin, joka menee yrityksen palvelumenetelmän yli ostamaan heidän suurimman kilpailijansa tuolloin, Pride Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita FC.

Kilpailun vastaisen väitteen sydämessä ja henki on väitteet siitä, että syytetty lainvastaisesti kompensoi kilpailua markkinaosuuden ylläpitämiseksi. Sähköposti, jonka kantajat ehdottomasti ehdottavat tätä esityslistaa, samoin kuin sen, jonka Zuffa ehdottaa paljastamaan paljon muuta kuin tyypillistä palvelukäytäntöä, ostettiin Zuffan vastalauseista huolimatta.

Äskettäisessä tuomiossa (Le v. Zuffa) tuomari Peggy Leen toimitti oivaltavien kommenttien noudattamisen Zuffan sähköpostiviestinnän tuotannon tilaamiseen yrittäen pitää luottamuksellisena oikeudellisen etuoikeuden julistuksen kanssa:

Näiden periaatteiden soveltamisessa tuomioistuin havaitsee suurimman osan konfliktin muodollisista kappaleista tässä liikkeessä ei ole etuoikeutettu. Aivan ensimmäinen muokattu kappale liittyy Pride FC: n neuvotteluasemiin, totuus, jonka ylpeys ei riittänyt Zuffasta, kuin Zuffa luottaa ylpeyteen, samoin kuin tämä ylpeys ei halunnut, että sen palvelu liittyi minkäänlaisiin pidempään neuvotteluihin. Kappale raportoi osapuolten neuvottelupaikoista ja koostuu oikeudellisesta analyysistä tai neuvoista. Toisessa kappaleessa Zuffan hankintatoiminnot – estää muita saamasta ylpeyttä ja saada ylpeyttä palvelun sulkemiseksi ja taistelijoidensa hankkimiseksi UFC: lle. Se liittyy Pride -neuvotteluasetukseen, joka johti Zuffan palvelupäätökseen asettaa matala Inter Milan Paita kynnys due diligence -palveluun ennen kuin tarjous päätyi sitovaan molemmille puolille. Osa kappaleen viimeisestä virkkeestä liittyy kuitenkin asiakkaan huoleen oikeudellisesta asiasta. Asiakas ja asiakas ja neuvonantaja, jota käsiteltiin odotettavissa, se oli luottamuksellinen viestintä. Pysyvä viestintä ei liity Zuffalle etsimiin tai antamiin oikeudellisiin suosituksiin. Herra Pachal yhdistää ylpeyden viestinnän hänelle palvelusneuvottelujen aikana. Herra Paschal toimi yksinkertaisesti tämän tiedon kanavana ylpeydestä asiakkaalleen Zuffalle. Muut viestintäyhteisöjen osapuolten osapuolten teollisuusmenetelmät ja taktiikat. Sellaisenaan ne eivät ole etuoikeutettuja. Selitetyistä syistä,

Se on ostettu kantajan liikkumiselle vaikeuksien etuoikeuteen myönnetään, samoin kuin Zuffan on luotava Milbank -sähköposti kantajille, jotka eivät ole aktivoituneita kappaleista, jotka ovat ristiriidassa, lukuun ottamatta riidanalaisen kappaleen viimeistä virkettä, joka voi pysyä muokattuna “ja olet ilmaissut” lauseen lopussa.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten UNAM Pumas Paita lataaminen …

Liittyvä

UFC: n jättämisessä New Co
Kantajat hienosäätävät argumentit UFC: ssä anti riippuvaisia 25. syyskuuta 2018
UFC, joka vaaditaan paljastamaan asiakirjat, jotka osoittavat neuvottelumenetelmät anti -riippuvaisissa 21, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *