Voitko proteiinien yliannostuksen?

kirjoittanut Blane Morton

Kaikille kehonrakennukseen osallistuvat urheilulajiin on kuitenkin kerrottu, että heidän ensimmäinen painotila, että he ovat ratkaisevan tärkeitä lihasmassan rakentamisessa, on todella syödä niin paljon kuin sinulla on niellä tai varaa, sen mukaan, kumpi tulee ensin. Proteiinissa yleinen kultainen kullan lihasmassa on aina ollut 1–1,5 grammaa proteiinia kiloa kohti painaa. Kai Greene -kaltaiset kehonrakentajat ovat tunnettuja siitä, että syövät ylöspäin 1000 g proteiinia päivittäin tai 3 kertaa hänen ruumiinpainonsa. Monet ravitsemusterapeutit kertovat sinulle, että tämä on ylimääräistä, joten voitko yliannastaa proteiinien saannisi?

Kehonrakentajien kannalta paljon asioita, jotka vaaditaan ennen tylsän lausunnon ajatusta, kuten ”Kyllä, voit O.D. Aminosissa. ” Ensinnäkin, sinun on mietittävä, että vaikka 1 grammaa proteiinia kiloa kohti painoa pidetään lihasmassan kasvun lähtökohtana, sinun on aina säädettävä numerosi, kun saat tai menetät yleistä painoa mittakaavassa. Jos olet 200 kilon kehonrakentaja, jolla on tavoitteet laittaa 25 kiloa 3 kuukauden kestävän talvisen ohjelman aikana, ja osua merkinnäsi 90 päivän lopussa, uusi lähtökohta on 225 grammaa proteiinia puntaa kohti kehon painoa.

Toinen ajateltava näkökohta on niille kehonrakentajille risteily- tai huoltojaksolla koulutuksessa. Jos tämä on tilanne, yhdessä päivässä syötävän proteiinin grammien lukumäärän on perustuttava ihmisen laihan kehon massan määrän ympärille. Tällöin on aika puhkeaa laskimiamme, jos vaadimme tiukasti tarkkoja. Jos olet 200 kiloa 10% kehon rasvaa, sinun on nyt otettava 180 g proteiinia täyttääksesi päivittäiset vaatimuksesi.

Kaikki tämä näyttää Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita hyvältä tyypilliselle kehonrakentajallesi, mutta entä maniakkiset ääriliikkeet, jotka “menevät valtavat tai menevät kotiin”? Onko NPC: n kehonrakentajalla laittaa lihalaattoja sesongin ulkopuolella mitään huolta? Ohjelma lääkärisi aikoo heittää muotoon, kun hän kuulee numerosta, jonka kerrot heille, mutta onko minkäänlaista Doomsday -uutisia, jotka todella kannattaa pelätä?

Tyypillinen asia, jonka kuulemme Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita ylimääräisestä proteiinin käytöstä, on ahdistus, jonka se on munuaisissasi. Ylimääräinen proteiinin saanti voi aiheuttaa ylimääräistä ahdistusta munuaisissasi; Terveillä aikuisilla vaara on kuitenkin erittäin pieni. Jos sinulla on aikaisemmin olemassa oleva munuaistilanne, myös kuluttaminen paljon proteiinia voi pahentaa tätä tilaa ajan myötä. Jos tämä olet sinä, epäilen, että lääkärisi on jo tunnustanut tämän tilan ja heijastanut kulutustasi. Vielä yksi syy olla härkäpään kehonrakentaja ja näkee lääkärisi rutiininomaiseen verityöhön sekä tarkistuksiin.

Päivän lopussa proteiini on makroravinteita. Se koostuu 4 kalorista grammaa kohti ja mikä tahansa tarvittava määrä pidetään kehon rasvana. Toisin kuin normaalit rekisteröidyt dieettilääkärit, jotka eivät ole niin paljon kuin nopeus kehonrakentajien kanssa, luonnollisesti rajoituksemme eivät ole tyypillisen henkilön rajoituksia. Jos olet hormonilla, jos harjoittelet kovemmin tai erilaista, että tyypillinen 40 -vuotias YMCA: ssa, jos aineenvaihdunta ampuu korkeammalla tasolla kuin normi, niin kyllä, teoriassa pystyt Käytä paljon enemmän proteiinia kuin joku pienempi. Viime kädessä jotain on annettava. Jopa Kai Greene ja Phil Heath voivat saada rasvaa sesongin ulkopuolella. Jos haluat syödä 900 g proteiinia päivässä, joudut viime Rangers FC Paita kädessä vaihtamaan hiilihydraattia ja rasvan saantia tai saat lihavuuden. Sen ympärillä ei ole kahta menetelmää. Kukaan ei ole koskaan voittanut herra Olympia syömällä 1000 g proteiinia, 1000 g hiilihydraatteja, samoin kuin 500 g rasvaa päiviä ja viikkoja.

Syöminen samoin paljon proteiinia tai tapauksessamme yliannostus voi myös aiheuttaa kalsiumin menetystä, mikä ajan myötä voi aiheuttaa puutteen. Kalsiumin ylityöt menettämisen lopputulos voi aiheuttaa osteoporoosia. Vaikka lisääisit kalsiumiasi ruokia tai lisäravinteita, jos kulutat myös paljon proteiinia, kehosi ja luut eivät pysty käyttämään sitä ja ylläpitämään sitä. Tämä koskee erityisesti aikuisia naisia ja vanhempia naisia, jotka ovat paljon yleisemmin alttiita osteoporoosille ja luun menetykselle luonnollisista ikääntymisprosesseista.

Kysymyksen vastaamiseksi voitko yliannosttaa proteiinia, kyllä, onko se jotain, josta monien meistä on oltava huolissaan pitkäaikaisesta ongelmasta? Ei. Monet urheilijat tai kehonrakentajat eivät aio ylläpitää pitkää riittävää ateriasuunnitelmaa proteiinitasoilla, jotka voivat aiheuttaa minkä tahansa tyyppisiä pitkäaikaisia, vakavia riskejä. Kuten minkä tahansa tyyppisissä äärimmäisissä syömisohjelmissa, varmista, että näet lääkärisi varmistamaan, että mikä tahansa on hienoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *