Mainen Gamblng Management Board

AC Milan Paita Maine -kuvernööri Janet Mills on nimennyt Ogletree Deakinsin asianajajan Steve Silver -suhteen puheenjohtajan Steve Silverin puheenjohtajan Steve Silverin puheenjohtajaksi.

Kuvernöörin ehdokkaan jälkeen Mainen senaatti äänesti yksimielisesti tarkistaakseen hopean asemaan. Lain mukaan viiden jäsenen hallitus säätelee sekä valvoo Mainen kahden kasinon omistusta ja toimintaa, valvoo etenemisvakuutusten panostamista, arvioinnit sallivat hakemukset ja suorittavat kurinpitohoitoja lisenssinhaltijoille.

Vuonna 2018 Silver opetti valtion ensimmäistä ohjelmaa, joka keskittyi urheiluvedonlyöntiin Mainen yliopiston oikeuslaitoksessa. Hän on kirjoittanut laajasti varapuheenurheilulainsäädäntöongelmista, lain yläpuolella, sekä oikeudellisen urheiluraportin, ja se on myös lainattu useissa kansallisissa julkaisuissa.

Hopea on Tottenham Hotspur Paita nimetty erittäin lakimiehiksi nousevaksi tähtiä vuosittain, koska vuosi 2017 sekä se sisällytettiin avajaisiin 2021 hienoimpiin lakimiehiin tarkkailulista hänen työntekijöidensä FC Porto Paita eduista sekä oikeudenkäynneistä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *